Diensten

Moms & babycare is ook aangesloten bij kraambureau de Ervaring. Zo bent u altijd verzekerd van een professionele kraamzorg als ik zelf onverwacht niet kan. Ook natuurlijke kraamzorg bied ik aan voor een zo’n bewust en natuurlijk mogelijke kraamtijd. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact met mij op.

Mijn werkwijze

Je bent via via hier terecht gekomen of je hebt contact gezocht. Super! Ik bied jullie graag mijn diensten aan. Eerst zullen we telefonisch een afspraak maken voor een vrijblijvend intake gesprek. Hierin kunnen jullie je wensen, verwachtingen en vragen kwijt. Ook zal ik het één en ander over mijzelf en de zorg die ik lever vertellen. En natuurlijk maak ik ook graag kennis met de andere gezinsleden. Wanneer jullie kiezen voor mijn zorg stuur ik het contract op.

Natuurlijke kraamzorg in Noord Brabant

Ik ben gecertificeerd om natuurlijke kraamzorg te leveren. In dit werkstuk licht ik de badbevalling toe en het belang van tastzin bij de baby. Download hier het werkstuk:  Badbevalling en aandacht voor de tastzin artikel Marieke def 2

Als het anders loopt

Een bevallingsdatum is een richtlijn. We zullen telefonisch contact hebben voor die tijd. Stuur mij gerust een berichtje zodra de bevalling begint. De verloskundige schat meestal goed in wanneer het tijd is dat ik kom. Wanneer het kindje er bijna is, ben ik er ook graag op tijd.

Soms loopt de zwangerschap verdrietig genoeg niet als gepland. Uiteraard wordt er dan geen zorg afgenomen. Neem dan contact op om mij hiervan op de hoogte te stellen.

foto gemaakt door Liefsvanstella fotografie

Contact gegevens

Moms&babycare

Akkerstraat 3b

5255 AP Herpt (Gemeente Heusden)

T 06 559 872 63

E info@momsbabycare.nl